Selamat datang ke laman web Masjid Al-Ehsan Syeksyen 24 Shah Alam, Selangor.

Laman web Masjid Al-Ehsan dibangunkan dalam usaha untuk berkongsi maklumat sesama qhariah syeksyen 24 khasnya, dan secara amnya bersama anda yang sudi melawat laman web Masjid Al-Ehsan, terima kasih atas kesudian anda.

Segala aktiviti,program dan artikel yang dipaparkan di laman web ini adalah untuk pengetahuan dan sumber informasi anda bersama. Aktiviti masjid tidak hanya tertakluk kepada kuliah dan program untuk qhariah seksyen 24 Shah Alam sahaja, ianya juga merangkumi aktiviti luar yang berkait rapat dengan masjid.

Semoga dengan adanya laman web rasmi Masjid Al-Ehsan ini dapat membantu para jemaah dan qhariah mendapat informasi dengan cepat,tepat dan dapat meimarahkan lagi aktiviti Masjid Al-Ehsan.

Search site